Finovion opent nieuwe vestiging in Zwolle

PERSBERICHT

 

 

Finovion opent nieuwe vestiging in Zwolle

(rayon Zwolle, Hattem, Oldebroek, Elburg)

 

Administratie- en advieskantoor Finovion heeft per 1 september een nieuwe vestiging aan de Doktor van Deenweg 13 in Zwolle geopend. Kantoorleider is Gerco van Oene.

De nieuwe vestiging maakt deel uit van het landelijk dekkend netwerk van ruim 35 administratie- en advieskantoren. De vestiging in Zwolle richt zich op de regio Zwolle, Hattem, Oldebroek en Elburg (e.o.).

Gerco van Oene (42 jaar) is opgegroeid in Wezep en heeft daarna achtereenvolgens in Zwolle en Kampen gewoond. Sinds 1 januari 2016 is hij zelfstandig ondernemer. Zijn ervaring heeft hij opgedaan als financieel manager in de accountancy, het bedrijfsleven (mkb) en diverse non-profit organisaties. Iedere administratie is bij hem in goede handen en hij adviseert en is sparringpartner bij vraagstukken rondom financiën en overige bedrijfsvoering.

Finovion is een administratie- en advieskantoor dat MKB bedrijven, ondernemers, zzp’ers, maatschappen, verenigingen en stichtingen ondersteunt bij hun bedrijfsvoering. Naast het uitvoeren van het traditionele accountantswerk, zoals de administratie, belastingaangiften en het jaarwerk, wil Finovion ondernemers inzicht geven in hun cijfers. Periodiek neemt de adviseur de cijfers door en worden acties naar de toekomst besproken. Hierbij vervult Finovion een klankbordfunctie naar de ondernemer. Finovion biedt haar diensten aan tegen vaste maandelijkse bedragen, waarbij ook het telefonisch contact is inbegrepen.

Finovion onderscheid zich ten opzichte van de grotere kantoren door de persoonlijke benadering van de cliënt en het zijn van financieel klankbord naar de toekomst. Daartegenover staat dat Finovion wel de financiële en fiscale kennis in huis heeft die normaal gesproken alleen aanwezig is bij de grotere kantoren.

 

Finovion_Google_Mail_Handtekening

Voor meer informatie omtrent dit persbericht kunt u telefonisch contact opnemen met de heer GJW (Gerco) van Oene op nummer 06 1091 2003.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *