GO in control en Finovion gaan samenwerken

GO in control sluit zich vanaf 1 september als administratie- en advieskantoor aan bij Finovion. Het kantoor zal zich vestigen in Zwolle. Het werkgebied omvat Zwolle en de Noordwest Veluwe (Hattem, Wezep, Oldebroek en Elburg).

Diensten

Door de samenwerking kunnen we (MKB-)ondernemers, stichtingen en verenigingen volledige ondersteuning bieden op het gebied van (online) boekhouden, salarisadministratie, fiscale vraagstukken en managementinformatie en -rapportages.

De bestaande diensten van GO in control blijven uiteraard beschikbaar, ook voor grotere organisaties. (interim management, finance, organisatieadvies, projectmanagement en kwaliteitsmanagement)

Aanpak

GO in control en Finovion delen een belangrijke overtuiging in hun aanpak: wij kunnen en willen waarde creëren voor de ondernemer. Door het geven van goed en tijdig advies op basis van actuele informatie. Helder en begrijpelijk gepresenteerd door een persoonlijke adviseur. Tegen transparante kosten, zodat zich achteraf geen onaangename verrassing voordoet.

Finovion

Finovion bestaat sinds 2003 en beschikt over een landelijk dekkend netwerk van 35 administratie- en accountantskantoren. Deze worden ondersteund door diverse specialisten en het servicekantoor in Rotterdam. Het gezamenlijke doel: MKB organisaties financieel te ontzorgen en (on)gevraagd te adviseren.

Neemt u gerust contact met ons op en laat u overtuigen van onze diensten en onze persoonlijke benadering.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *