Management4MKB – Finovion

Per 1 september 2016 hebben we onze krachten gebundeld met Finovion
Klik hier om naar de website van Finovion te gaan

.Reclamebord

Management4MKB staat voor onze diensten op het gebied van management en finance, maar dan specifiek voor MKB bedrijven. Wij vertalen onze kennis en kunde in concreet advies en praktische oplossingen, op maat gemaakt voor u als MKB ondernemer. Zo profiteert u van de voordelen van uw eigen finance manager tegen aantrekkelijke, schaalbare kosten.

Onze kennis en vaardigheden komen voort uit onze jarenlange ervaring – opgedaan binnen accountancy, (internationale) MKB, onderwijs en non-profit. We kennen het MKB van binnenuit, en weten dus uit ervaring voor welke uitdagingen u als ondernemer staat.

Als startende en/of kleine ondernemer voelt u vaak prima aan hoe de zaken gaan en hoe u bijstuurt en moet reageren op (onverwachte) ontwikkelingen. U bent gefocussed op het ondernemen: nieuwe producten en diensten, nieuwe klanten, kortom, groei.

Ongemerkt wordt er steeds meer van u gevraagd. Ineens moet u zich druk maken over wet- en regelgeving, financiën, liquiditeit, belastingen, processen, personeel en risico’s. Uw aandacht richt zich steeds meer op interne zaken en steeds minder op uw business en uw klanten.

Misschien heeft u al een accountant of administratiekantoor die u helpt met de boekhouding. Zij leveren u achteraf het gewenste inzicht in uw behaalde resultaten en geven u goed fiscaal advies.  Helaas is dat niet voldoende om ‘in control’ van uw onderneming te zijn en te blijven. Vooruitzien is niet voor niets regeren.

Management4MKB helpt u vooraf uw doelstellingen te formuleren en te vertalen naar jaarplan of meerjarenplan. Prestatie-indicatoren en tussentijdse rapportages geven u snel de informatie die nodig is om bij te sturen wanneer dat nodig is. Of om kansen te zien en te benutten als ze zich voordoen.

Management4MKB helpt u de controle over uw onderneming te houden. Samen met u brengen wij uw risico’s in kaart en helpen wij u om verantwoord te groeien zonder de beheersing over uw onderneming te verliezen.

Management4MKB is uw persoonlijke partner op het gebied van management en financieel beheer. Wij ondersteunen u o.a. bij het management van uw onderneming, financierings- en investeringsvraagstukken, uw personeelsbeleid of optimalisering van uw bedrijfsprocessen. Indien nodig helpen wij u uw administratie en administratieve processen te stroomlijnen.

Waar nodig kunnen wij in ons netwerk terugvallen op de meest uiteenlopende specialistische kennis, die u als ondernemer verder kan helpen. Dat doen we in overleg, u hoeft niets en beslist altijd zelf.

Ben u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page